سنگ هوا به شکل لاک پشت ماهیران – Mahiran A119B

۱۰,۰۰۰ تومان

  • ساخت کشور ایران
  • طراحی زیبا
  • کمک به اکسیژن رسانی بهتر
  • قابل استفاده در انواع آکواریوم ها
  • تولید حباب های ریز و یکنواخت
  • کاملا ایمن و بی ضرر برای آبزیان
برند

ماهیران Mahiran

کاربرد

گیاهی ، پلنت

,

آب شیرین

رنگ

آبی

طول محصول

6Cm*7.7Cm



در انبار موجود نمی باشد

دسته:
توضیحات
لطفا امتیاز دهید

سنگ هوا به شکل لاک پشت ماهیران در ابعاد 6 در 7.7 سانتی متر تولید شده که به بهبود گردش آب و افزایش میزان اکسیژن محلول کمک می کند.

سنگ هوا را برای ریز کردن حباب های هوایی که از پمپ خارج می شوند، عموماً در کف آکواریوم ها قرار می دهند. این کار به جریان آب آکواریوم کمک کرده و مانع از کاهش میزان اکسیژن محلول در آب می شود.

حباب های ریز تولید شده توسط سنگ هوا از زیر کف یا ماسه های موجود در آکواریوم بیرون آمده و به سمت بالا و سطح آب حرکت می کنند. حرکت یکنواخت و منظم این حباب های کوچک منظره ای بسیار زیبا را پدید می آورد که هر بیننده ای را به خود جذب می کند. به همین جهت جنبه تزئینی را می توان به دیگر کاربردهای سنگ هوا اضافه کرد. انواع مختلف سنگ هوا در پناهگاه موجود هستند.

ویژگی های سنگ هوا با شکل لاک پشت ماهیران :

سنگ هوای لاک پشتی ماهیران از جمله سنگ های هوای سخت و غیر قابل انعطاف است که از توده ای از مواد متخلخل تهیه شده است. طراحی و شکل زیبای این محصول آن را بسیار جذاب کرده است.

از جمله ویژگی های مثبت سنگ های هوا می توان به افزایش قدرت جذب اکسیژن توسط آبزیان ، هوادهی و تهویه مناسب اشاره نمود. اگر در آکواریوم خود از یک سنگ هوا استفاده می کنید بهتر است که آن را در وسط آکواریوم قرار دهید.

در صورت استفاده از دو سنگ هوا یا بیشتر نیز توصیه می شود که آنها را در فواصل مشخص از هم و در وسط آکواریوم قرار دهید تا بهترین عملکرد را داشته باشند.

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سنگ هوا به شکل لاک پشت ماهیران – Mahiran A119B”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 3 =